Picture of Jenny Damm

Jenny Damm

Musikhjälpen – klockrent!

”Musikhjälpen är ett Public serviceformat från Holland som har funnits i 5 år. Alla länder som är med samlar innan jul in pengar för en gemensam sak och i år är det för människor på flykt… Grundidén är att publiken betalar för att önska en låt, att förena publikens intresse för musik med engagemang för medmänniskor världen över…”

Jag blev först lite irriterad över att det inte var morgonpasset en dag när jag vaknade, men sedan insåg jag att det faktiskt var något t o m mycket bättre! Ett riktigt ljus i vintermörkret!Två av mina favvo-mediaprofiler, Kitty Jutbring o Henrik Torehammar + Ehsan Noroozi sitter i en glasbur i sex dygn utan att äta… De sänder radio o TV 24 timmar per dygn o leder denna fantastiska public service-vaälgörenhetsaktion! Önska en låt, skänk en slant, det har jag gjort! Läs mer på Musikhjälpens hemsida!

Lotus verkar tillfälligt må bättre. Han har inte spytt varken igår eller idag. Jag ropar definitivt inte hej än… men det känns ju som att det går åt rätt håll åtminstonde. Jag ger honom nu mat i mycket små portioner under hela dagen. Egentligen ska han ha medicin en timma innan varje måltid, men då ruckar vi lite på det o ger honom lite o ofta istället. Håller tummarna för detta nu. För övrigt är han superpigg o det är ju i alla fall skönt.

Lupus foder har en ny rolig grej på deras sida, Lupus Aktiv. Där kommer träningsfrågor att besvaras av en expertpanel. Jag har hand om agilityfrågorna :o). Det ska bli väldigt spännande o intressant att vara med i.

Här kommer en ny film! Ogins lilla julfilm… ;o) Låten är ju bara som gjord för den lilla barnsliga o nyfikna hunden! Igår när jag var o tränade lade jag fokus på lite svårare slalomingångar. I början satte jag på en båge på ingången o efter några gånger fixade han det bra själv. Men han har väl en lite bit kvar till Elvis nivå… ;o)