Picture of Jenny Damm

Jenny Damm

Fred & Kärlek i juletid

Detta inlägg ska inte bli så klyschigt o smörigt som ni kanske tror… Rubriken syftar på bilden nedan ;o)
I helgen har det varit fullt upp med roliga saker! I fredags hade vi vallträning här på dagen och på kvällen var det dags för en av mina favorittraditioner i juletid, beskarunda. Alla grannar här i byn är ju helsköna o stämningen är på topp när vi går mellan gårdarna. I lördags blev det en sväng till Göteborg med årets julkonsert på kvällen. I söndags var det fullt med privatträningar i vallhagen igen för Johan.
Upp till detta har det ju varit spännande som tusan med Musikhjälpen o hundsportens egna insamling! Tänk att vi kom 3a o samlade ihop över 25 000!!! Bara på tre dagar. Tänk hur det ska bli nästa år när vi är beredda från början! Härligt jobbat allihop o speciellt tack till Anna Pettersson som drog igång detta.

Det är lite olika vad vi använder åkern till. Ibland för  att köra dyng-räjs ibland för att ha vallträning… ;o)
Elin o Freja började i 25:an för att sedan flytta upp till stora åkern.
Denna vecka har jag Lilli o hon är en så skön hund! Hon har fått valla två pass . Hon kan nog bli en väldigt fin vallhund. Snabb som en vessla men lugn bakom fåren. Hon är rolig med allt man gör, hon älskar att träna o jag upplever henne som en träningsmässigt mycket smart hund. Jag gillar henne skarpt! Men jag vet inte om Nettans lilla dotter Alice håller med då hon har fått de flesta av sina leksaker lemlestade…
I kväll har jag o hundarna julpysslat lite här hemma. 
Lingonsill & julkola