Våra sponsorer

Aptus

Aptus pet har flera produkter som vi använder till våra hundar. Framförallt använder vi Recovery Booster och Sport X vid såväl träning som tävling, för att se till att hundarna får tillräcklig energi, vätska och hjälp till fysisk återhämtning. Båda produkterna är lätta att använda och otroligt uppskattade av alla hundar. 

Utöver dessa produkter använder vi, vid behov eller regelbundet, bland annat Gluko-flex, Attapectin, diverse schampo, Derma care premium, Biorion och Sentrix. 

Aptus har effektiva produkter med hög kvalitet och vi är oerhört nöjda med Aptus sortiment. 

Out-n-out

Out-n-out har allt du behöver till din hund när det gäller täcken, bäddar, leksaker, koppel, selar och diverse träningsatteraljer! 

Hundtäcken från Out-n-out är utvecklade för att vara lättanvända, snygga och högkvalitativa och med en tanke på miljön hela produktionen. 

Det finns täcken för alla tillfällen och de kan kombineras på olika sätt för olika väder och situationer. 

Leksakerna och bäddarna är älskade av både oss och hundarna. 

Four Friends

Våra hundar har ätit hundmat från Lupus foder AB sedan 2001, och sedan de kom ut med deras eget märke Four Friends så har vi gett detta till alla våra hundar. 

För oss är det viktigt att de får den bästa tänkbara maten för att ge dem förutsättning att prestera på topp med en bra fysik och hälsa. 

Olika hundar har olika behov och Four Friends hundmat har något för alla. Vi använder för tillfället Grain Free Venison och Sensi Dog High Calorie. 

Utöver hundmaten så har Four Friends ett brett sortiment av smakligt, nyttigt och lättanvänt belöningsgodis och tugg. Våra hundar älskar Four Friends! 

Bing Agility

Vi tycker att det är otroligt viktigt att ha en säker och snygg hinderpark. Sedan vi upptäckte Bing, så har vi uppdaterat våra hinderparker med kontaktfältshinder, hopphinder, mur, långhopp, däck, slalom, träningsslalom och nummerskyltar därifrån och vi är mer än nöjda med säkerhet, kvalitet och design. 

Vissa av Bings produkter kan du även köpa i Lotusshopen. 

Häst & Hälsa

Sedan 2010 så har vi haft den bästa tänkbara hjälpen att hålla våra hundar i fysisk toppform, genom Sophie Ericsson på Häst & Hälsa

Sophie har en gedigen utbildning inom såväl människa som häst och hund. Utöver det har hon ett speciellt ”sjätte sinne” när det gäller att hitta fel och att kunna hjälpa våra fyrbenta vänner. 

Vi går till Sophie med våra hundar framförallt för att underhålla deras vardagliga fysik, samt vid mer akuta behov som vid olika skador. Förr oss är våra hundars välbefinnande det allra viktigaste. 

Lillö Djurklinik i Vinslöv

Lillö Djurklinik i Vinslöv har de en fantastisk simbassäng där vi fystränare våra hundar året om. Speciellt på vintern, men även på sommaren simmar vi hundarna i den stora, härliga bassängen.

Hundarna älskar denna träning och efter sim och dusch får de ligga och slappna av på vibben. 

Agilitymat

I Lotushallen har vi sedan 2010 haft Agilitymat. Jag upptäckte mattan på mina kurser i USA och när jag fick prova att träna på denna matta var jag såld! Hundarna får ett suveränt fäste, den har bra svikt och dämpning, den är perfekt när man vill använda godis som belöning och den är dessutom lätt att hålla rent. 

Vi är mycket nöjda efter dessa år med Agilitymat och 2020 lade vi även in den i vår nya hall.