Picture of Jenny Damm

Jenny Damm

Ibland har man tur…

Nu sitter jag på Göteborg City airport o väntar på flyget till Dublin. Det är första gången jag är här o igår hade jag inte en aning om att jag skulle sitta här idag…! När jag av en händelse pratade med pappa igår kom vi av en annan händelse att börja prata om hur jag skulle komma till Irland… Ja, det var ju egentligen en ganska onödig fråga, det troliga är ju ofta att man flyger liksom. Men det var en himla tur att han frågade det! Vi kom fram till att jag skulle åka med Ryanair dit (vilket jag inte har gjort tidigare) o med SAS hem. Nu hör det till saken att Ryanair inte flyger från Landvetter som är den vanliga flygplatsen i Gbg utan från en annan flygplats, nästan 40 min därifrån… som jag inte ens visste fanns!! Hujedanemej… Tänk om jag stått där på Landvetter flygplats idag… en timma innan avgång… o fått reda på att planet går från Gbg City airport, att det tar 40 min att köra dit o att incheckningen stänger strängerligen 40 min innan avgång… det hade varit grejer det. Bye bye Irlandresan, kursen o Irish coffeen… Tur ibland att man har en pappa som ställer onödiga frågor till sin dotter o som har koll på sån’t som inte dottern har! Ett problem uppstod i och med att jag lyfter o landar från två olika flygplatser, bilen… var skulle den va? Tur igen, att man har en snäll pappa som har lust att hämta sin dotter på Landvetter o köra henne till nästa flygplats så att jag har min bil på den flygplats som jag kommer till på söndag…! Men inget ont som inte har något gott med sig heter det ju. Och mycket riktigt, vi fick en oväntad o trevlig lunch tillsammans. Oväntat såhär en torsdag när man bor nästan två timmar ifrån varandra :o). Tack pappa!
Men hur som helst så ska det bli jätteskoj att komma tillbaka till Irland o hålla kurs. Dessutom ser jag fram emot några smarriga Irish coffee på kvällarna!
Zaa-abstinens

Maria förstår min Zaa-abstinens o överöser mig med bilder o filmsnuttar via mobilen, vilken uppfödare man har va!! Jag längtar så att jag nästan dör… Han har förresten fått en egen sida nu, under mina hundar :o).
Nu är det snart dags att packa ihop datorn, ha det bra allihop!