Picture of Jenny Damm

Jenny Damm

Inbjudan Lotuscupen 2013!

 

[[{”fid”:”2898″,”view_mode”:”default”,”fields”:{”format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”lotushallen”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”lotushallen”},”type”:”media”,”attributes”:{}}]]

Inbjudan till inofficiell agilitytävling – Lotuscupen

Lotus Education i samarbete med Boslätts Lantbruk & Hässleholm HU hälsar alla ännu en gång välkomna till vår populära inoff agilitytävling i Lotushallen, söndagen den 17 november 2013!

Vi kommer att ha två agilityklasser och en hoppklass, alla storlekar. Nytt för i år är att vi kommer att ha juniorklasser med lite lättare banor för barn upp till 13 år.

Domare: Nils Lindqvist.

Vi kommer att ha prisutdelning med riktigt fina priser i varje klass och vi kommer även att utse en cupvinnare genom att man samlar poäng i varje klass och den med högst antal poäng efter de tre klasserna blir Lotuscupvinnare 2013 och vinner bland annat var sitt supersnyggt hopphinder från Deas snickare! Läs och se mer om Andreas hindertillverkning här: Deas Snickare AB. Under dagen blir det lotteriförsäljning med fina priser. Vår duktiga hundfysioterapeut Sophie Ericson kommer att vara på plats och erbjuder en grundlig undersökning för bara 350kr. Läs mer om Sophie på Häst & Hälsa. Du kan köpa fika i vår caféteria och dessutom kommer grillen att vara igång så det finns möjlighet att köpa korv från Gudmundsgården. Givetvis kommer även ett vegetariskt alternativ att finnas.

Anmälan & betalning, senast 7 november (anmälan är giltig först efter betalning)

Betalning görs till Boslätts Lantbruk HB, bg 5767-6280

Pris: 50kr/klass

Anmälan sker via mail till jenny@lotuseducation.se

Ange:

  • Namn och mailadress
  • Tilltalsnamn på hunden/hundarna
  • Ras
  • Storleksklass
  • Vilka klasser du vill delta i: AgA, AgB, Hopp. (Skriv om du vill delta i vanlig klass eller juniorklass, tom 13 år)

Välkomna!!

Mer info kommer så småningom på: www.lotushallen.se

[[{”fid”:”2900″,”view_mode”:”default”,”fields”:{”format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Lotuscupen vinnare 2012″,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”Lotuscupen vinnare 2012″},”type”:”media”,”attributes”:{}}]]

Glada cupvinnare 2012!