Picture of Jenny Damm

Jenny Damm

Musikjälpen 2013 & Lucia

 

[scald=35:sdl_editor_representation {”link”:””}]
Kodjo, Emma och Sarah leder Musikhjälpen 2013

Vi håller på att gräva trekammarbrunn här på gården och de grävde av vår telefonkabel, så jag har inte haft något internet här på landet… Men nu är jag back! Musikhjälpen 2013 är i full gång uppe i Göteborg! Ni minns väl att Hundsporten vann fanskampen förra året och samlade in fantastiska dryga 160 000 kr!! Vi leder i år igen över Soran Ismail’s Liverpool men än är vi inte i mål och visst ska vi väl kunna slå förra årets summa tills på söndag?! Visst är det viktigt att vinna men bara för att vi redan leder stort ska vi inte slappna av, för det viktigaste är ju att samla in så mycket pengar som möjligt till årets tema ”Alla kvinnor har rätt att överleva sin graviditet”!  Läs här varför just detta tema är så viktigt!

Anna, Cissi och Elin som håller i Hundsportens insamling ska ha en STOR eloge för sitt engagemang! Samt alla andra som hjälper till, alla sponsorer förstås och alla ni som är med och skänker pengar! Helt otroligt. Det finns oändligt mycket fina priser att vinna om du är med och skänker pengar via Hundsportens insamling!! Klicka här och gå in och läs på Hundsportens blogg om de hundratals fantastiska priser du kan vinna och hur du gör för att skänka pengar. 

I år har jag sponsrat med två priser. Ett pris är tre timmars träning (redan utlottat i specialen!) och ett pris är två timmars privatträning. Det sistnämda går fortfarande att vinna! Jag har varit uppe och hälsat på utanför glasburen tillsammans med Hanna, Elin, Rosa, Nettan och Nettan. I morgon lördag, kl. 11.30 med start på Götaplatsen vid Poseidon, ska hundsporten ha en parad i Göteborg för att göra ett ryck framåt i insamlingen och visa vilka vi hundsportare är, kom och var med du också! Här hittar du mer info om paraden!

 

Idag är det Lucia som bekant. Vädret kunde väl ha bjudit på lite mer jul- och Luciastämning kanske men det är ändå mysigt med alla ljus, små lucior, pepparkaksgubbar, tärnor och tomtar i varje vrå. Hoppas att ni får en bra Lucia allihop och att ni skänker varenda krona som ni kan undvara till Hundsportens insamling till Musikhjälpen! TACK!