Picture of Jenny Damm

Jenny Damm

Ordningen återställd

Nu är Lotus hemma igen, ordningen är återställd, jätteskönt! Jag fick hämta honom i fredags tillsammans med en hel recepthög och specialmat. Han uppskattar inte direkt den frekventa medicindoseringen men annars verkar han må bra. Han är pigg o har god aptit. Han verkar faktiskt oxå va på bättre humör o det är ju inte konstigt att han har varit lite extra sur med tanke på hur ont i magen han haft med sitt blödande magsår, stackarn. I fredags kväll dög t.o.m. Elvis som huvudkudde i soffan ;o). Tack för all omtanke under tiden som blåöga varit sjuk!

Igår hade vi bokat in en heldag med biologigänget o då fick Lotus följa med själv. De tre andra fick stanna hemma o det verkade Lotus vara riktigt nöjd med. Vi började med att åka gokart o Lotus hade med sin Posh-bädd överallt. Han är ju skön den, smälter in i alla miljöer o trivs som fisken i vattnet över att få vara med. Mellan aktiviteter o matlagning var det dags för mediciner o små portioner mat för honom. Härligt att ha honom med igen o vi hade en supertrevlig dag på alla sätt!

I torsdags tränade jag lite agility med Elvis o Ogin. Det blev träning på tunnelingången från en av agilityklasserna i Danmark sist, den jag fick en vägran på för att jag svängde honom för tidigt. Det blev en nyttig träning för både Elvis o Ogin, säger jag genom” så ska det vara närmaste hålet o säger jag ut-genom” o trycker på med handen så ska det vara ingång nr två. Ogin fick även träna balansen. Jag ska nu lägga lite fokus på att han ska göra den helt själv när jag står kvar vid början för jag tycker att han har mig lite för mycket med i sina tankar på vägen ner.

Här kommer lite bilder på Elvisvalpar! Jag har nu fått hem en ny laddare till min kamera, så den fungerar igen :o)

Månfares Jimi Hendrix har

redan fått snö under tassarna!

Tending Sin har lite olika arbetsuppgifter hemma i Filnad :o)

Månfares Neil Young poserar för farmor efter ett träningspass