Bild av Jenny Damm

Jenny Damm

Välkomna på årets sommarkurs!

Inbjudan till Agilitykurs

För Zeljko Gora & Jenny Damm, 26-27 juli 2011

Välkommen på kurs! Återigen har jag nöjet att erbjuda kurs för Kroatiske Zeljko Gora. Jag och Zeljko kommer att ha en agilitykurs ihop nu i juli.

Zeljko har varit med i Kroatiska landslaget sedan 1995. Hans meriter från förra året var en 3:e plats på European Open i Tjeckien med sin 20 månader gamla BC, en 7:e-plats på VM med samma hund samt en 2:a-placering med sin malle på Belgar-VM. Han är en otroligt duktig hundtränare o mycket populär instruktör. Läs mer om honom på hans hemsida: http://www.zeljkogora.com/

Kurs: Innehållet kommer att fokuseras på att du ska hitta ett samarbete med din hund genom en enkel o effektiv handling. På så vis ska du kunna optimera vägen o farten för dig o din hund. Vi kommer att jobba för tajta svängar i fullt tempo! Dessutom går vi igenom hur man bäst planerar sin banvandring o hur ditt träningsupplägg bör fokuseras.

Plats: Vi kommer att hålla till på min träningsplan i Asige som ligger mellan Falkenberg o Halmstad.

Tid: 26-27 juli 2011

Boende: Det finns ett övernattningsrum med pentry att hyra: http://www.lotushallen.se/ övriga boenden finner du här: http://www.asige.se/

Campingplats med el, i anslutning till träningsplatsen kan också erbjudas . slattelyngagard@bredband.net

Pris: 1900kr för två dgr med hund. 300kr/dag för åhörare. Frukost, lunch o middag, samt kaffe/fika under dagen, ingår.
Upplägg: Deltagarna kommer att delas in i grupper utifrån nivå så långt som möjligt o ha träningspass hos båda instruktörerna under de två kursdagarna. Finns det underlag så kommer en särskild foundation-grupp att utformas. Där kommer vi att rikta in oss på den viktiga grundträningen för valpar, unghundar eller för de som helt enkelt vill förbättra sina grunder på den redan erfarna hunden. Här lägger vi vikten på olika grundövningar för motivation, svängar, framåtdriv, kontaktfält, kroppskontroll, slalom, fokus o koncentration samt förståelse för o inlärning av olika handlingskommandon.

Anmälan: Om du är intresserad av en kursplats, mejla mig så fort som möjligt på: jenny@lotuseducation.se, så kommer du att få vidare info!

Varmt välkomna! Mvh Jenny Damm Lotus Education