Picture of Jenny Damm

Jenny Damm

Bildtillägg

Här kommer ett litet tillägg till gårdagens blogginlägg. Flera bilder som jag la in försvann nämligen igår o plötsligt kan jag inte flytta bilderna så jag orkade inte krångla med dem. De får ett eget inlägg istället :o)

Jag o Elvis slipar formen inför VM. Underbart att han kan träna som vanligt igen, jag tror att både jag o Elvis är lika superglada för det. Synd att vi inte ska vara med individuellt på VM i år, det känns som att han är i riktigt fin form nu när tåskadan är läkt o vi har hunnit jobba ihop oss igen, min bästaste Elli-Belli (som är hans eget favvo-smeknamn… ;o))

Foto: Joakim Forsgren

Eftersom jag hade lite fler hundar med mig än de andra ;o) lånade jag ut några emellanåt. Elin fick köra Ogin i agilityn ganska mycket eftersom hon inte hade någon vuxen hund att träna med. Roligt o nyttigt att se sin hund utifrån liksom. Ogin tyckte att det va riktigt häftigt o ställde upp utan att tveka!
Foto: Joakim Forsgren

Johan tränade inte Ina bara i vallningen utan han fick oxå låna henne i agilityn. Hans egen Grace ville han inte träna för hon var precis tillbaka efter en tids rehabilitering. Oturligt nog skadade sig oxå hans Ross i en tå redan första dagen, så han hade plötsligt ingen hund alls på vårt träningsläger :o( . Givetvis var det ju jättetråkigt att han inte fick köra sina egna hundar men jag tror att han lärde sig en hel del med Ina med o det är ju svårt att inte gilla den lilla superhunden…! I slutet på veckan var de riktigt samkörda :o) Om man skulle ta valpar på Ina kan jag gissa att en av dem inte hade varit svårsåld alls… ;o)
Foto: Joakim Forsgren

Avslutar med en bild på finaste pappa Elvis. Kan man bli mycket vackrare?! ;o)
Foto: Joakim Forsgren