Bild av Jenny Damm

Jenny Damm

Distansträning & tävling

Äntligen har jag kommit igång med en del av distansträningen som jag har planerat under en längre tid! Den del som jag nu har börjat med är videoanalys. Det innebär att man kan skicka in både tävlingslopp eller delar av träning för analys. Det kan t.ex. vara så att man vill ha hjälp med slalomträningen eller vidareutveckling av kontaktfält, belöningsplacering, tricksträning, etc, etc. Med andra ord, det kan vara precis vad som helst som man vill ha hjälp med! Jag tittar på filmen o kommenterar sedan direkt på sidan. Feedbacken kan innebära förslag på andra lösningar i en bana, timing på handling, vad som behöver tränas teknikmässigt hos hunden mm. I den lite mer specifika träningen kan det vara hur du ska gå vidare i träningen, om du ska ändra något, hur du ska belöna osv.

Det var från början främst en service jag tänkte mig till de som bor väldigt långt bort men sedan har jag kommit på att det kan vara ett mycket bra komplement även för de som kommer hit o tränar. Dels så kan det vara bra att ha koll på träningen lite mer frekvent o regelbundet o dels så vore det toppen att se fler tävlingslopp av mina elever. Då kan man få inblick i vad som händer i verkligheten, om ekipaget har några återkommande brister osv.
Ja, vi får ser vart det leder… Men jag tycker att det hela känns väldigt spännande!
Lotushallens tävling
I söndags gick Lotushallens andra tävling av stapeln o det blev en oerhört lyckad dag! Jag, Nettan, min grannfamilj o Janne Beskow hjälptes åt o kompletterade varandra bra med det som var var o ens specialområde :o) Jag älskar att arrangera tävlingar, att fixa o dona! Visst, det är en massa jobb men det är oerhört roligt med! Jag hoppas att alla deltagare var nöjda o kommer tillbaka igen nästa år!
Vi hade ett stort lotteribord!

Ett stort TACK till alla våra sponsorer!!

Koncentrerad sekretariatpersonal

Grillning av Gudmundsgårdskorv var populärt!

Fint prisbord, återigen TACK alla sponsorer!

En lycklig deltagare! Martina sprang med lånad BC o lyckades att få till ett kakonlopp :o)

Många raser var representerade :o)

Domare Nisse får sig ett stort tack i slutet på tävlingsdagen!

Pristagare i hopp large

Sophie Ericson på Häst & Hälsa kände igenom hundarna och behandlade de som var  i behov. Hon är en riktig klippa Sophie!