Picture of Jenny Damm

Jenny Damm

Ny video

Ja, vi fick lite vinter till slut här i Halland. Tänka sig att snön har legat kvar i flera dagar..! I helgen har det blivit flera härliga promenader o i lördags tog vi en tur med picknick till sjön. Isen var så tjock att det gick att åka skrillor, synd att vi inte tog med dem! Vi fick nöja oss med att roa oss på isen med vanliga skor… Lilla Elin tyckte att det räckte nog o väl, att springa o snurra på isen var nog hennes höjdpunkt denna helg! :o)

I lördags kom blondinerna Hanna o Sarah med tillhörande fyrbentingar från Göteborg för ännu ett lantäventyr. Sushi o melodifestival stod på schemat. Det är lite trixigt med både ris o rullar o man tror att det ska bli mest pannkaka av det hela, men lagom till de första tonerna på melodifestivalen så satt vi o soffan med varsin härlig tallrik underbart god o snygg sushi! Som vanligt länkar jag till Hannas blogg när jag har umgåtts med henne, hon är både snabb o bra på att sammanfatta våra äventyr!

Jag har också knåpat ihop en ny video med lite trix. Den roligaste delen i videon kommer i slutet. Blåöga är bara för skön, jag skrattade gott åt honom när jag filmade. Han är bara som han är den där Dryg-Ulf… ;o)